La Donuteria v pražské čtvrti Vinohrady se specializuje na každodenní ruční výrobu čerstvých donutů, které vynikají originální chutí. Receptura těchto donutů je vyvinuta mezinárodním týmem pekařských profesionálů a je utajovaná. Ve výrobním procesu se využívají výhradně kvalitní ingredience, bez polotovarů, náhražek nebo mražených surovin, což je zárukou nezaměnitelného chuťového zážitku. Veškeré náplně i krémy mají domácí původ, belgická čokoláda, karamel připravovaný přímo v podniku a vanilka dovážená z Madagaskaru dotvářejí výsledný produkt.
Vedle tradičních donutů společnost La Donuteria pravidelně uvádí týdně i měsíčně se měnící speciály s výběrem ze sta různých chutí a zároveň rozšiřuje svou nabídku veganských variant. Nabídku doplňuje italská káva namíchaná z odrůd Arabica a Robusta, exkluzivně pražená v Terstu, která vyniká krémovou texturou i oříškovo-čokoládovým aroma. Kavárna nabízí prostředí laděné do pastelových tónů s květinovou výzdobou a houpačkou. La Donuteria zabezpečuje také dodávky svých produktů na speciální příležitosti, například firemní akce nebo oslavy.
| Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
|---|---|---|
| 203 | 4.6 / 5 |