PURO Gelato v Praze se zaměřuje na výrobu autentického italského gelata, které je denně připravováno tradiční řemeslnou technikou. Základním principem této společnosti je využívání výhradně 100% přírodních ingrediencí nejvyšší kvality, přičemž zcela vynechává použití chemických aditiv a umělých barviv. Při výběru surovin je klíčová pečlivost, včetně využití mléka od místních farmářů a plodů z malých pěstitelských podniků.
Zakladatelka čerpala vzdělání na uznávané škole v Itálii, a spolu s hlavním italským cukrářem zajišťuje vysokou míru autenticity každého výrobku. Díky tomu vzniká gelato s jemnou konzistencí a sytou chutí, které je podáváno při optimální teplotě pro zvýraznění jednotlivých tónů. Firma získala uznání například vítězstvím v předkole světového šampionátu v italském Rimini. Nabídku rozšiřují také sorbety, čerstvé dorty, zákusky, mléčné koktejly a autentická italská káva. Cukrářství se odlišuje důrazem na přírodní suroviny a preciznost italského cukrářského umění.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
2832 | 4.6 / 5 | |
506 | 4.5 / 5 | |
tripadvisor | 284 | 4.6 / 5 |
firmy | 31 | 93.7 / 100 |