Iveta Fabešová - Masaryčka patří mezi přední podniky české cukrářské scény, vedené vyhlášenou cukrářkou Ivetou Fabešovou. Dvoupodlažní cukrárna je situována v architektonicky význačné budově Masaryčka, kterou navrhla světoznámá architektka Zaha Hadid. Koncept rozděluje prostor na elegantní kavárnu v přízemí a cukrářskou výrobu spojenou s kulinářskou akademií v patře, kde probíhají kurzy zaměřené jak na laickou, tak i na odbornou veřejnost.
Podnik Ivety Fabešové je známý díky důrazu na vysoce kvalitní suroviny, ruční práci a popularizaci francouzských dezertů na domácím trhu. Mezi charakteristické produkty patří dezerty jako citron, limetka, Saturn nebo Rubikova kostka. Za zmínku stojí také nabídka snídaní inspirovaných michelinskými restauracemi, na nichž spolupracovala vítězka MasterChef Česko Kristína Nemčková. Cukrárna poskytuje sortiment pečiva a dezertů rovněž v balení vhodném na cesty, čímž vychází vstříc cestujícím z nedalekého nádraží. Moderní a stylový interiér navrhlo milánské studio CierreEsse.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
338 | 4.5 / 5 | |
firmy | 17 | 88.7 / 100 |
kudyznudy | 2 | 5.0 / 5 |