Na adrese Národní 23 v centru Prahy se nachází zmrzlinárna Crème de la Crème Praha, která se věnuje přípravě pravé italské řemeslné zmrzliny. Za výrobou stojí zmrzlinář Honza Hochsteiger, jenž získával znalosti na Carpigiani Gelato University v Bologni. Podnik klade důraz na spojení tradičních postupů s moderním přístupem a používá pouze vysoce kvalitní suroviny bez chemikálií, umělých barviv, konzervantů či stabilizátorů. V sortimentu je až 58 různých příchutí, včetně veganských, bezlepkových i variant bez přidaného cukru.
Podnik nabízí také výběrovou kávu připravovanou zkušenými baristy na historickém kávovaru, kromě toho zde lze najít domácí dorty a palačinky. Zmrzlinárna opakovaně získala ocenění Zlatý zmrzlinář na Prague Ice Cream Festivalu. Prostor na Národní ulici sídlí v secesním domě a zahrnuje i Muzeum zmrzliny, které mapuje historii zmrzlinářství.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
4510 | 4.7 / 5 | |
853 | 4.7 / 5 | |
firmy | 45 | 96.7 / 100 |
tripadvisor | 27 | 4.3 / 5 |