Cukrárna Pod věží je rodinný cukrářský podnik sídlící v Praze, který staví na dlouholeté tradici a lásce ke sladkému řemeslu. Založen byl s úmyslem nabízet dorty, zákusky a čokoládové produkty připravované podle originálních receptur, které sahají až téměř sto let do minulosti. Ve vlastní cukrářské výrobně, která se nachází přímo v prostorách podniku, vznikají denně čerstvé domácí dorty, ručně vyráběné pralinky z belgické čokolády Callebaut a další cukrářské speciality.
Podnik vyniká důrazem na tradiční postupy a zcela se vyhýbá používání instantních směsí či polotovarů. To přispívá k autenticitě chuti jejich produktů. V sortimentu jsou zastoupeny klasické dezerty včetně řezu Kardinál, makového dortu bez mouky, nugátového dortu i tradičních větrníků. Nechybí ani bezlepkové varianty zákusků, které si zákazníci oblíbili pro jejich chuťové vlastnosti. K dispozici je také kvalitní italská káva Trombetta, bio mošty, domácí limonády a prostory cukrárny využívají i dětský koutek. Dále je nabízena možnost velkoobchodní spolupráce s kavárnami a čajovnami, což dokládá jejich snahu podpořit rozvoj cukrářského oboru.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
26 | 3.8 / 5 | |
23 | 4.5 / 5 |