Cukrárna U Školy s Annou Magdalenou představuje tradiční cukrářský podnik v Praze, který staví na rodinné tradici sahající až do období První republiky. S bezmála třicetiletou nepřetržitou historií je cukrárna známá poctivou výrobou využívající kvalitní suroviny a zavedené cukrářské postupy. Jejím zaměřením je široké spektrum dortů, zákusků i minidezertů, při jejichž přípravě se důsledně vyhýbá použití instantních směsí.
Nabídka zahrnuje dorty určené pro rozmanité příležitosti, například svatební či narozeninové, stejně tak i rozmanitý sortiment slaných lahůdek a chlebíčků. Výjimečnost podniku podtrhuje individuální přístup k zákazníkům a schopnost vyhovět i specifickým požadavkům. Odborné vedení zajišťuje Anna Baštýřová, která je trojnásobnou vítězkou soutěže Gastro Hradec a nositelkou stříbrné medaile z mezinárodního klání American Culinary Classic. Podnik umožňuje také tisk na jedlý papír a provozuje e-shopy pro snadné zadávání objednávek.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
151 | 4.5 / 5 | |
28 | 4.5 / 5 |