Cukrárna Emil Gaigher v Praze navazuje na dlouholetou tradici, která začala již v roce 1924 v Písku díky Emilu Gaigherovi. Původně zde fungovala jako oplatkárna a výrobna čajového pečiva, po období války se sortiment rozšířil o cukrářské výrobky. Současné vedení klade důraz na zachování rodinné tradice, poctivé řemeslo a používání kvalitních surovin. Sortiment zahrnuje širokou škálu klasických zákusků, ovocných dortů, šlehačkových dezertů i pečiva. Nabídka zahrnuje také speciální zákusky pro diabetiky a různé svatební, slavnostní nebo dětské dorty a rolády. Výroba těchto lahůdek vychází z tradičních receptur a nepoužívají se stabilizátory. Kvalitu zajišťují prověření dodavatelé s certifikátem ISO, přičemž do šlehačkových zákusků se používá pravá jihočeská smetana a medový perník se připravuje z včelího medu. Zákazníci oceňují především jejich retro zákusky a čerstvé dorty vhodné pro různé příležitosti. Cukrárna Emil Gaigher také nabízí dorty na míru, podle konkrétních požadavků zákazníků.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
38 | 4.8 / 5 |